Om Combineering

Making waste our infinite resource
Hvis vi skal sikre et mere bæredygtigt samfund til de kommende generationer, er vi helt afhængige af vores evne til at omdanne de enorme mængder af affald til anvendelige ressourcer. Igen og igen.​

Gennem fire årtier har Combineering håndteret cirkulær affaldshåndtering for mange forskellige industrier. VI udvikler innovative og unikke løsninger, der alle har til at formål at reducere mængden af affald, maksimere genanvendelse og reducere udledning af CO2.

Combineering er en green tech udviklingsvirksomhed, der fremmer den cirkulære økonomi. Vores forretning vokser med hvert eneste ton affald, der genanvendes ved hjælp af vores løsninger. Når vi har udviklet en ny metode til cirkulær håndtering af affald, indgår vi langsigtede kontrakter med leverandører og modtagere. Og vi hjælper gerne hele vejen – også med at håndtere transport og logistik, sørge for tilladelser og sikre at al jura er på plads.

Potentialet i at omdanne affald til ressourcer er uendeligt. Men det kræver kreative og specialiserede løsninger kombineret med løbende udvikling af de eksisterende teknologier. Det er det, vi gør i Combineering. Både for internationale virksomheder og for offentlige myndigheder.

Sammen skal vi fremme cirkulær økonomi med en mere bæredygtig håndtering af affald. Det vil Combineering stå i spidsen for.